2.0.1.5

Assalammualaikum.. Again, it's been a year..Aku tak sure ade  lagi readers ke tak but well, dari blog nie mati je, aku nak update jugak! Last year kengkonon nak buat comeback, in the end, hampeh *mohon lempar aku dalam laut mati :3*.. And again, aku menghilangkan diri dari dunia blogging and last year, dari fb skali.. ohoiiii.. Apa yang terjadi pada diriku? Q_Q

I don't know what happened to me.. Asal aku membawa diri sampai cenggitu sekali pun tak tau la.. Tetiba tak rasa nak libatkan diri dengan sesiapa pun.. Macam-macam yang terjadi and my life is way too miserable last year.. And yes, last year was my most bitter year which I really want to forget in my life.. Oh please don't expect aku putus cinta ke ape ekk.. nehi, nehi, nehi! Dak anis (panggilan baru kat hostel) masib belum melibatkan diri dalam dunia percintaan lepas apa yang terjadi dulu..

Anyways, this year is a total restart.. Ini serius~~! (nada wonderpet).. I started a new life and I have to admit, life is way too fun for now la.. and insya-Allah since this time it's a new life, aku ade banyak bende nak update.. hohoho.. Sebelum nie rutin aku pegi kelas, balik kelas, pastu berkurung kat rumah *tengok runningman tanpa bosan*.. 

This time, aku dah tukar tempat belajar so aku ade banyak benda nak share.. Kenapa aku tukar tempat study? Well.. Too many things that I need to explain and it's too long.. All I could say, I'll try my best to update frequently and as for now, I could only steal some of my time since I have too many things to do *kepit novel Cecilia Ahern*.. Need to continue my reading since it's related to my assignment.. Till we meet again.. And hopefully, ade lagi yang sudi bace blog yang dah tak seberapa nie..